Recent Posts

    Aslıhan Güner

    Aslıhan Güner. Aslıhan güner, özge özpirinçci, burak deniz, aslı enver, deniz çakır, şevval sam, i̇rem sak… 8 mart dünya kadınlar günü için bakın neler paylaştılar? Her mother is from malatya, while her father is from sivas. Aslıhan güner kılıç ile ilgili detaylı bilgi alabilir, kim olduğunu, nereli olduğunu, yaşını ve 1987 yılında i̇stanbul'da doğan aslıhan güner, barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 yılında geceler yarim oldu adlı filmde gülcan rolünü oynadı. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı?

    Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir.

    Aslıhan Güner - Sinema ve Televizyon - KizlarSoruyor Bi'Bilen
    Aslıhan Güner - Sinema ve Televizyon - KizlarSoruyor Bi'Bilen from images.kizlarsoruyor.com
    9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. 17 aralık 1987'da i̇stanbul'da hayata merhaba diyen oyuncu barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? O acısını enfes yansıtmış harbiden.

    Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık.

    O acısını enfes yansıtmış harbiden. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. Aslıhan güner (trt1.com.tr, 03.03.2018), kuzey yıldızı oyuncuları kimdir? Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner. Günümüzde dizi, sinema ve film çalışmalarını sürdüren aslıhan güner'in çocuğunun olup olmadığı henüz bilinmemektedir. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. She studied public relations and advertising at the university but left without. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 senesinde i̇stanbul'da 4 çocuklu bir ailenin ilk çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.

    421 317 просмотров 421 тыс. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Temel, ver kaç ve akıllara seza adlı sinema. Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner.

    Aslıhan Güner yeni sezonda 'kuzey yıldızı'yla parlayacak! - Haberler
    Aslıhan Güner yeni sezonda 'kuzey yıldızı'yla parlayacak! - Haberler from foto.haberler.com
    Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Aslıhan güner boy kilo, kimdir nereli yaşı burcu saç ve göz rengi. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslıhan güner'in nikah şahitliğini ise yapımcı adem kılıç yaptı. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 yılında i̇stanbul'da doğdu.

    Ayrıca kacyasinda.com sayfamızda aslıhan güner dışında farklı birçok kişi hakkında biyografi ve yaş bilgisine ulaşmanız mümkün.

    Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan. Batıl inançlara inanmayan, bir randevuda bekletilmekten ve. Aslıhan güner'in rol aldığı diziler ve filmler 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. İki kız ve birde erkek kardeşi vardır. Hangi sinema ve dizilerde rol aldı? Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, kameralar arşısına ilk kez. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Aslıhan güner'in henüz 16 yaşındayken the i̇mam filmi ile başlayan ekran macerası, selena güner, the i̇mam, sümela'nın şifresi, moskova'nın şifresi: 20,851 likes · 62 talking about this. 170 cm boyunda ve 57 kg ağırlığındadır. Aslıhan güner şarkıları aslıhan güner albümleri.

    Aslıhan güner, 17 aralık 1987 i̇stanbul, türkiye doğumlu türk oyuncudur. Barış manço kültür merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aslıhan güner, kameralar arşısına ilk kez. Aslıhan güner (born 17 december 1987) is a turkish actress. She is an actress, known for полярная звезда (2019), selam: Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır.

    Kuzey Yıldızı'nın oyuncusu Aslıhan Güner, plajda üstsüz güneşlendi
    Kuzey Yıldızı'nın oyuncusu Aslıhan Güner, plajda üstsüz güneşlendi from i.azonceoldu.com
    Selena dizisinde de rol alan aslıhan güner bir hayli değimiş görünüyor. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık. 17 aralık 1987) tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir. Uzak şehrin masalı dizisinde umay rolünde. Aslıhan güner hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel aslıhan güner haberlerine aksam.com.tr den aslıhan güner'in yeni projesi belli oldu! Aslihan güner was born on december 17, 1987 in istanbul, turkey. Aslıhan güner, 1987 tarihinde i̇stanbul'da hayata gözlerini açmıştır.baba tarafından sivas, anne tarafından ise malatyalı biridir.daha çok kendisini sivaslı olarak gören ünlü isim geçmiş zamanlarda. Üstelik güner, ismi başarılı oyuncular arasında anılanlardan.

    İki kız ve birde erkek kardeşi vardır.

    Aslıhan güner resmi facebook sayfasıdır. 9 haziran 2013 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan mert kılıç ile dünya evine girmiştir. Aslıhan güner'in rol aldığı filmler. (showtv.com.tr, 09.09.2019), kuzey yıldızı oyuncuları kadrosu ve karakterleri (diziseti.tv, dizioyuncu.com. #kuzeyyıldızıi̇lkaşk aslıhan güner'in oyunculuğu gerçekten çok etkili işliyor ekrana kesinlikle. Aslıhan güner haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm geçmişte yaşanan aslıhan güner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası. Aslıhan güner sinema ve dizilerin başarılı isimleri arasında yer almaktadır. Aslıhan güner, günümüz itibariyle 33 yaşındadır. Her mother is from malatya, while her father is from sivas. 421 317 просмотров 421 тыс. She studied public relations and advertising at the university but left without. Üç kardeşi bulunan ve evin en büyük çocuğu olan güner, üniversitede halkla i̇lişkiler ve reklamcılık. Aslıhan güner, 17 aralık 1987 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya gelmiştir.

    Belum ada Komentar untuk "Aslıhan Güner"

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close